Followers

Saturday, August 7, 2010

aqu sekuat hatiku..


aq sekuat hatiku...itulah statement yang tercoret atau dengan kata laen tervandalisme olah tangan2 makhluk yang berseni di meja kamarku..sewaktu petang tadi aq menengok cite yg bes...xbes sangat pon..tp jalan cite dye bes..cintaku forever..sedih la...sanggup dye korbankan ginjal tuk awek terchenta derr..hohohohoo..kalu nak ikutkan memang la bes cite..dah name pon cite..lam novel pon cite jgak..cite bole di reka-reka di tokok tambah tolak bahagi darab...sume bole..tp realiti???tiada siapa yg boleh mengubah,mencoret dan mereka2..kite dengan kehidupan kite sendiri...well..
ohohoii...saje2...bosan sangat..tahap gaban..recently this week is my w0rst week ever..sume org ade masalah k..tp cume yang membezakan jenis ng org yg terlibat ng masalah tu je laen..
hmmmmmm...gini la kehidupan manusia...macam roda la jgk...sekejap di atas skejap di bawah..
tp kite kne la same2 tlg mnolong...
tapi zaman sekarang banyak manusia yg pijak kepala. diorang yang buat ni kadang2 xde rase perikemanusiaan...ade sesetengah tu yang sanggup menggunakan ilmu2 yang terlarang bagi mengecapi ape yg mereka mahu kecapi...kekadang manusia juga menggunakan cara yang kotor serta berbagai2 care la...
kadang2 aq xpaham...kite ni tipu la kalaw xde sedikit pon sekelumit dengki....tapi dengki tu mesti la membina dan bersebab..tp dengki yang teruk merupakan hasad dengki yang melampau..xkire manusia di kota mahupun di perkampungan..xtahu la wahai manusia..

tetapi kebanyakan membe2 gua beresh semua nga masalah dorg..haha...beresh???
hahahha..berresh krep2...hahahaua....biasaa derrrr...wak lu.....hahaha...
aq pon xtahu la....yang pasti aq pon seorang insan yang lemah...hahha..lemas pon ye jugakkkk...
okla...aq blah dulu....tggukan kedatangan journal ku nanti.....
ohoooooohoii..

Wednesday, August 4, 2010

hari cam sial..

sedih....
knp slalu jadi begini??? i'm not asking anything from u...i'm always avoiding u..
tp dalam mase yg same mengelak tu xmenjadi..asal ea?? aq pon bukan la pikir sgt...
but today my worst day ever....hari ni kuliah aq bjalan dengan lancar...eventhough i'm feel so tired..
kuliah geoteknik td pon oke2 je...lpas tu hari malang bermula..
aq ade ceramah Latihan Industri di dewan besar ipt ku..setelah mendpat posisi kedudukan yg baek,aq pon duk ilek je r kan..n then eventually i'm hear suare2 sumbang yg memanggil nameku "teha..teha.." n "mintak tolong cket bole?? tolong paskan buku ni kat bdk laki yg duk sebaris ng awk blakang bdk pakai spek putih.." aq pon blur r bai..of kos la..tetibe pggil aq.kenal pon xmane..n i know this gurl by wrong way...aq xsuke bdk pompuan tuh..lpas aq blur seketika...dye pon ckp lg.."eh...bole tlong cpat cket x?..". lebey kurg je..
aq pon melangkah longlai sbb aq xsuke dye...aq kasik buku tu kat bdk laki,n bdk tu ckp buku sape...n aq tnjuk kat pompuan tuh..
lantak ko r...ckp la seniri bia bebatu jauh duduknye..n seiring dgan itu,aq pon di b0o org sekeliling...wut the hell korg ni bro..pe salahnye aq passing buku tu..bukan aq pgi bcanda ng bdk laki tu pon...cam sial r bdk2 tuh..
aq benci pompuan tu..aq benci keadaan tuh..aq benci sumenye...asal aq lak yg kene..bodo la....byak2 org,aq yg kene tolong..da la tolong,dimalukan plak..ape,korg ingat aq ni badut ke??mmg saje pmpuan tu carik pasal...xpe..xpe..xpe..aq sabar....bole lg bsabar....tp sabar aq pon ade hadnye...plis...
kau belum tahu sape aq...n aq pon xnk tahu sape kau..blah la dari hidup aq..

Monday, August 2, 2010

hatiku sayu...


hari ni...hatiku sedih bangat bah..i miss my ex so much..i miss u helmy ghazali...how r u??
hmmmm...setaun suda aq cuba utk melupakan kamu,tp hati ini masih lg syg kamu..knpe prsaan ini ade yep??..
well i know...it is because ur really kind to me.. ur sweet sgt..ku maseh simpan plastik kueh raye yg kamu bg...hehe..pandai curik yg mama kamu punye...n the cadbury,masih lg ku tatap kotak itu setiap kali blik ke rumah weekend..hurmmm...
im hoping that kamu bahagie skrg..
kamu adelah insan yg paling bes aq dapat selepas my family..
helmy..helmy..helmy..ku gila kerana kau..
ya Allah,smoge sahabatku helmy sentiase diberi nikmat dan kebahagiaan..dan smoge aq dapat bertemu insan yg baik sepertinya..amin..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...